Αναζήτηση

Σχετικά με εμάς

Με κύριο μέλημα μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα linenhouse, προκειμένου να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από μια πλούσια συλλογή προϊόντων, επιδιώκουμε να καλύπτουμε όλες τις πιθανές ανάγκες τόσο για ένα όμορφο και άνετο σπίτι όσο και για τις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις που απευθύνονται σε εμάς για προϊόντα εξοπλισμού λευκών ειδών και διακόσμησης.Η ιστορία μας


Ο Γιώργος και ο Χρήστος Χρηστίδης είναι υιοί του Μιχάλη Χρηστίδη, ο οποίος υπήρξε ένας από τους παλαιότερους υφαντουργούς.

Τα παιδιά του από μικρά μεγάλωσαν μέσα στο εργοστάσιο της Κορίνθου και η αγάπη του πατέρα για την παραγωγή μεταδόθηκε σε αυτούς.

Συνέχισαν να αναπτύσσουν τη δουλειά και έτσι δημιουργήθηκε η FIBERTEX στην Αθήνα ως εξέλιξη της τεχνογνωσίας που διαθέτουν.

Η FIBERTEX είναι μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής λευκών ειδών, που σήμερα τολμά και υψώνει το ανάστημά της απέναντι στο παγκόσμιο ρεύμα παραγωγής τέτοιων ειδών από τρίτες χώρες.

Η φιλοσοφία της είναι απλή, παραγόμενα λευκά είδη, όπως μαξιλάρια, παπλώματα και υποστρώματα, με την χρήση των ποιοτικότερων πρώτων υλών, χωρίς καρκινογόνες ουσίες και υποκατάστατα, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Το όραμα & ο στόχος μας και οι αξίες μας
Το όραμα της FIBERTEX είναι να γίνει η πρώτη βιομηχανική μονάδα σε μερίδιο αγοράς στον κλάδο των λευκών ειδών.

Ο Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση σας στις καλύτερες τιμές.

Οι αξίες που συνοδεύουν το έργο της FIBERTEX είναι η τιμιότητα, η εγγύηση της ποιότητας και η ασφάλεια της υγείας του καταναλωτή. Εστιάζοντας στην ασφάλεια των καταναλωτών για προϊόντα υγιεινά, η FIBERTEX δεν θυσιάζει αυτή την αξία της στον βωμό της πρόσκαιρης κερδοσκοπίας.

Η διαδικασία παραγωγής
Αγοράζοντας τις κατάλληλες πρώτες ύλες, από τα καλύτερα εργοστάσια του κόσμου, η FIBERTEX έχει τη δυνατότητα να παράγει προϊόντα που είναι στην κορυφή της ποιοτικής κλίμακας.

Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της επιχείρησης συνεχώς πραγματοποιούν έρευνες αγοράς ανά τον κόσμο και τεχνικούς ελέγχους σε νέα υλικά, προκειμένου να δημιουργήσουν καινοτόμες πρώτες ύλες, με σκοπό την παραγωγή ποιοτικότερων προϊόντων.Τα προϊόντα μας

Μαξιλάρια, παπλώματα, κουβερλί, υποστρώματα προστατευτικά, υποστρώματα αδιάβροχα θερμοκολλημένα, είναι είδη που παράγονται στα εργοστάσια μας με σκοπό να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών.

Τα υλικά γεμίσματος είναι από πρωτογενείς πολυεστερικές ίνες και η επεξεργασία τους, γίνεται στις εγκαταστάσεις FIBERTEX.

Τα υφάσματα προέρχονται από τα ποιοτικότερα υφαντήρια του κόσμου, το φινίρισμα, η ραφή και η συσκευασία των προϊόντων μας είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Θα παραμείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας!

Φίλτρα
Ταξινόμηση