Πως να επιλέξετε τα σωστά χρώματα για το σπίτι σας

03/28/2019
Posted by
Ας το παραδεχτούμε: Η επιλογή του σωστού χρώματος για τα δωμάτια του σπιτιού μας είναι σημαντική. Στην πραγματικότητα, είναι συχνά το στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζονται οι υπόλοιπες αισθητικές επιλογές μας.
Continue Reading 1 Comment

Ξέρετε πως να αποθηκεύετε τα παπλώματα σας σωστά;

03/28/2019
Posted by
Εάν συνηθίζετε απλά να βάζετε τα παπλώματα σας σε μια πλαστική σακούλα και να τα κρατάτε στην αποθήκη, ήρθε η ώρα να σταματήσετε. Εδώ θα βρείτε τι πρέπει να ξέρετε για να αποθηκεύσετε τα κλινοσκεπάσματα σας.
Continue Reading 1 Comment

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το μαξιλάρι σας;

03/28/2019
Posted by

Το μαξιλάρι ύπνου μας, όσο και αν το αγαπάμε, είναι από τα αντικείμενα που δεν κρατάνε για πάντα, ενώ είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μιας και περνάμε μαζί του περίπου 7-8 ώρες μέσα στο 24ωρο. Αν το σκεφτούμε ακόμα πιο καλά είναι αυτό που στηρίζει το κεφάλι μας κατά την διάρκεια του ύπνου και έρχεται σε άμεση επαφή με το πρόσωπο μας.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε το μαξιλάρι μας;

 Ελέγξτε τα παρακάτω τρία πράγματα και θα πάρετε την απάντηση που χρειάζεστε.

1. Αν η γέμιση του μαξιλαριού σας είναι ανώμαλη, κάνει γρομπαλάκια ή αλλού υπάρχει περισσότερο υλικό και αλλού λιγότερο .

2. Αν χτυπήσετε το μαξιλάρι με το χέρι σας και αυτό αργήσει να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

3. Διπλώστε το μαξιλάρι σας στη μέση και δείτε αν αυτό θα επιστρέψει γρήγορα στην αρχική του κατάσταση. Αν μείνει διπλωμένο τότε σίγουρα χρειάζεται αλλαγή.

4. Πιάνοντας την άκρη του μαξιλαριού σας με τα δυο σας δάχτυλα -τον αντίχειρα και τον δείχτη- και τα δυο σας δάχτυλα πλησιάζουν πολύ το ένα το άλλο.

5. Και το σημαντικότερο αν το πρωί νιώθετε να πονάει ο σβέρκος ή η μέση σας, αυτό σημαίνει ότι δεν σας στηρίζει πια, τότε χρειάζεστε επειγόντως καινούργιο μαξιλάρι.

Continue Reading No Comments